Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK

Maxxis däck

Superenkelt att beställa
Icons-a
Välj storlek
Icons-b
Välj däck
Icons-c
Beställ

Maxxis Däck förgyller bilen

När Cheng Shin Rubber Ind.Co.Ltd., startade sin verksamhet i Taiwan 1967 var det nog inte många som trodde att de en dag skulle växa till ett globalt företag. Cykeldäck var det som företaget producerade under varumärket Maxxis International, men efter några år breddades sortimentet avsevärt. I dag innefattar Maxxis massor av produkter som lastbilsdäck, mc däck, och däck till husbilar, rullstolar och trädgårdsredskap.

Utvecklingen av företagets produkter sker vid tillverkningscentrum i Taiwan, Kina och Vietnam, men däcken är speciellt utvecklade för den europeiska marknaden och de krav som finns. Maxxis däck finns i året-runt-däck, sommardäck, som till exempel Maxxis MA 307 och VICTRA MA 510 E, samt vinterdäck. Maxxis är i dag världens nionde största däcktillverkare och har erfarenhet från motorcross, quad racing och go kart som de använder i tillverkningen av bildäck. Maxxis däck har också blivit ISO certifierade.

Detta är ett företag som utvecklas och får mer och mer andelar på marknaden. Maxxis däck har blivit mer kända sedan företaget valde att sponsra både New York Yankees och Australien Open. Maxxis däck har ett samarbete med fler motorcykeltillverkare och är orginaldäck på Yamaha, Honda och Kawasaki. Den ökande populäriteten beror också på att köparen får mycket däck för pengarna. Maxxis däck är här för att stanna.

  • Samarbetar med Yamaha och Honda
  • Tillverkning i Taiwan, Kina och Vietnam
  • Sponsrar New York Yankees