Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus

Lastbilsdäck

Säkra lastbilsdäck för alla väglag till bra priser - beställ idag

Lastbilsdäck

Är det dags att skaffa nya hjul till lastbilen? Då har du kommit rätt. Hos dack-guru.se hittar du bra slitstarka lastbilsdäck från välkända märken till ett bra pris. När man väljer däck för sin lastbil är det viktigt att veta vilken tyngd däcken klarar av samt att det har ett bra mönster med stadigt grepp. Här finns ett stort utbud att välja bland, i olika storlekar, varierande mönster och för olika säsonger. Exempelvis finner du här både sommar och vinterdäck med dubbel märkning från Bridgestone. De här däcken tål de flesta väglag och väder, och är även slitstarka samt klarar av tunga gods. Föredrar man istället helårsdäck på sin lastbil så finns här några från Michelin. Dessa är designade att vara slitstarka med ett bra grepp. Man har dessutom tänkt på bullernivån, så med de här däcken är det tystare både för förare och omgivning.

Beställ dina lastbilsdäck hos oss redan idag

Hos dack-guru.se finns ett stort utbud av industridäck för olika bilar, lastbilar och andra fordon till riktigt bra priser. Du kan dessutom njuta av en snabb och kostnadsfri leverans direkt hem till dörren. Hos oss har du även 30 dagars returrätt ifall du inte skulle vara nöjd med ditt köp. Just lastbilsdäck kan vara svåra att byta själv, då kan man vända sig till någon av de 300 olika servicepartners som finns runt om i landet. Beställ dina däck hos oss idag!

Logistisk rabatt

Om ni behöver en större mängd däck (mer än 10 stk.), vänligen skicka en mail direkt till: lkw-reifen@delti.com

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.