Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus

Offroad-/4x4-däck

Är det dags att investera i nya offroad-/4x4-däck?

Under de senaste åren har tekniken rusat framåt vilket har gynnat utvecklingen av både bilar och bildäck. Idag kan vi köra säkrare än någonsin tack vare innovationer kring och utveckling av såväl dubb som gummiblandning och däckmönster. Det är viktigt att du har ett däck som är anpassat efter den aktuella årstiden och dina behov som bilförare. Med rätt sorts vinter- eller sommardäck får du ett bättre grepp, snabbare inbromsning och minskad risk för vattenplaning. För dig som uppskattar en mer naturnära bilupplevelse finns det offroad-/4x4-däck utvecklade med den senaste tekniken. Hos oss hittar du tillverkare som Michelin, Continental och Goodyear vilka producerar både sommar- och vinterdäck av mycket hög kvalitet. Vi erbjuder dig ett rimligt pris och snabba leveranser.

Vi har ett stort utbud av offroad-/4x4-däck utformade för SUV. Det ger dig möjligheten att hitta det däck som passar just dig och dina behov. Du kan exempelvis hitta däck som fokuserar på bättre grepp i lera och lösmark samt däck som fokuserar på ökad framkomlighet i en våt eller isig terräng. Med anpassade terrängdäck kan du försäkra dig om att du har en större möjlighet att ta dig fram samt att din körning blir säkrare vilket skyddar både dig, eventuella passagerare samt andra trafikanter. Kom ihåg att hålla koll på däckmönster och slitage då det kraftigt kan påverka köregenskaperna hos din bil. Genom att handla online kan du jämföra olika däckprofiler och tillverkare i lugn och ro. Passa på att investera i däck för samtliga säsonger så att du är förberedd när väderleken slår om.

Köp dina offroad-/4x4-däck hos oss redan idag.

Hos dack-guru.se hittar du upp till 25 000 däckprofiler från över 100 olika tillverkare. Köp dina däck till rimliga priser hos oss och vi bjuder dig på fraktkostnaden. Vi samarbetar med över 300 olika firmor vilka kan hjälpa dig med monteringen av dina nya däck.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Låga priser:

 

  • 2 års garanti
  • 30-dagars returrätt