Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus

Kompletta hjul med vinterdäck och nordiska däck

Här kan du hitta stålhjul paketerade som uppsättning med vinterdäck balanserade och monterade, för alla vanliga bilar, stadsjeepar, off-Roaders, skåpbilar och lätta lastbilar, färdiga att monteras på bilen.

Vänligen var medveten om att alla bilar som är godkända för användning inom EU efter 1 November 2014 ska vara utrustade med däcktrycksövervakningssystem (TPMS). Skulle bilen redan har ett aktivt TPMS, kan du köpa däck förmonterade på stålfälgar med en sensor programmerad för din bil.

Välj fordonsmodell

Märke:
Modell:
årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:

Hitta rätt stålfälgar med Vinterdäck på nätet

Stålfälgar med Vinterdäck

Fälgar är för det mesta väldigt osynliga då de sällan behöver bytas ut. De är oftast väldigt tåliga och gör helt enkelt inte så mycket väsen av sig. Dock är det bra att titta till dom då och då samt även förnya dom. Det är inte bara viktigt att välja rätt däck utan även stålfälgar bör passa. Här kan du hitta stålfälgar med Vinterdäck för billiga priser som passar alla plånböcker. På hemsidan kan du enkelt fylla i vilket däcktyp du antingen har eller är ute efter. När du har gjort det så kommer det upp en lista på alternativ som kan passa dig. Fälgarna är 4x4 och du kan även hitta miljödäck bland samlingen. Det är oerhört enkelt och hjälpsamt att beställa online på nätet!

Beställ stålfälgar med Vinterdäck online till bra pris

Hos dack-guru.se kan du ställa in vad du har för däcktyp samt vad för märke på bilen du har. Har du exempelvis ett däck av märket Continental kommer det upp en lista på fälgar som passar just det märket. Det ska bara enkelt att beställas på internet samtidig som du ska få det du behöver. Alla bilar har olika stil oh behöver därför olika typer av fälgar för att förenkla och försköna körningen. Se till att du har rätt fälgar på din bil!