Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus

Komplett uppsättning av hjul.: Stålfälgar med Helårsdäck

Här kan du hitta stålhjul paketerade som uppsättning med vinterdäck balanserade och monterade, för alla vanliga bilar, stadsjeepar, off-Roaders, skåpbilar och lätta lastbilar, färdiga att monteras på bilen.

Vänligen var medveten om att alla bilar som är godkända för användning inom EU efter 1 November 2014 ska vara utrustade med däcktrycksövervakningssystem (TPMS). Skulle bilen redan har ett aktivt TPMS, kan du köpa däck förmonterade på stålfälgar med en sensor programmerad för din bil.

Välj fordonsmodell

Märke:
Modell:
årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:

Ge bilen en uppfräschning med stålfälgar med Helårsdäck

Stålfälgar med Helårsdäck

Letar du efter stålfälgar med Helårsdäck till billiga priser så är det här du ska titta. Du kan bland annat välja bland 100 olika däckmärken. Det finns ett stort utbud av olika typer av däck så som motorcykeldäck och andra. Hitta det du söker och köp däck 4x4 så du har för hela året. I Sverige skiftar värdet en hel del vilket betyder att det alltid är bra att vara redo. Snö kan komma i maj och då gäller det att ha rätt däck för att undvika olyckor. När det kommer till fälgar så är det även där viktigt att välja rätt. Investera i ett par nya fälgar och se hur hela bilen får sig en uppfräschning. Ungefär som när människor får nya skor.

Välj bland ett stort urval av stålfälgar med Helårsdäck

Du kan hitta ett stort urval av olika lastbilsdäck och annat hos Dack-guru.se som erbjuder omkring 100 olika märken. Här kan du välja och vraka bland dina favoritmärken när det kommer till däck och fälgar. Det sägs att ens yttre speglar ens inre och visst är det så. Se till din trotjänare som tar dig till och från jobbet varje dag skiner ikapp med solens strålar. Plånboken behöver inte eka tom efter inköpen då du hittar produkter till otroligt bra priser här.