Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus
Sök Däck
Bredd
Höjd
Diameter
Reifen Finden
Läs av värdena på det aktuella däcket 

Märke:
Modell:
årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:

Superenkelt att beställa
Icons-a
Välj storlek
Icons-b
Välj däck
Icons-c
Beställ

Helårsdäck - ett praktiskt och smidigt sätt att lösa däckfrågan på

Att gå online för sitt köp av däck har blivit ett enkelt och bekvämt sätt för många bilister att införskaffa sig nya däck. De senaste åren har helårsdäck ökat mycket i popularitet, vilket gör det ännu smidigare för bilägare som vill köra säkert men vill slippa det eviga däckbytet vår och höst. Man undviker dubbla däckkostnader och kan alltså satsa på ett lite dyrare kvalitetsdäck som exempelvis goodyear ultra grip, ett av marknadens bästa allrounddäck. Som en extra bonus slipper man fundera på var man ska förvara den extra uppsättning däck som man just då inte använder. Praktiskt för alla som inte har obegränsat med förvaringsutrymmen och för många människor som faktiskt inte har en bilverkstad runt hörnet som kan hjälpa till med bytet.

Framställningen av helårsdäck skiljer sig en del från tillverkningen av mer konventionella sommar- och vinterdäck genom att man använder sig av en annan gummiblandning och ett annorlunda mönsterdjup. På dack-guru.se hittar du över 100 olika däckmärken med 25 000 varianter av profilering. En bra företrädare för allrounddäck är dunlop däck som levererat till många kända biltillverkare, i Sverige till exempel saab. Som kund hos dack-guru.se har du efter avslutat köp tillgång till de mer än 300 bilverkstäder spridda över hela Sverige, som finns till hands för att ge dig bästa tänkbara service ifall problem skulle uppstå. Välkommen att komma in med din beställning - gör slag i saken redan idag så har du ditt på det torra under lång tid framöver!

Helårsdäck - den bästa lösningen att köra säkert året runt

Bästa köpet av prisvärda helårsdäck gör du enkelt på dack-guru.se. Vi värnar om alla våra kunder och blir du mot förmodan inte nöjd har vi självklart alltid 30 dagars returrätt. Fri frakt ingår i priset och vi garanterar alltid snabb leverans.

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.