Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus

Veteranbilsdäck

Snygga veteranbilsdäck som passar till din ögonsten

Veteranbilsdäck

Veteranbilar är väldigt populära redan idag, men frågan är om de inte kommer att bli ännu populärare när de inte längre behöver besiktigas då de uppnått en viss respektabel ålder? Nya regler träder i kraft 2018 men trots detta behöver veteranbilar en stor dos omvårdnad och kärlek. Förutom att bilen ska se ut som den dagen den rullade ut från bilfabriken så krävs det dessutom att det inte tummas på säkerheten. Även om originaldetaljer är hett eftertraktade så bör vissa saker köpas nya. Bilens däck är en av dessa bildelar du inte bör köpa i original. Veteranbilsdäck finns både som sommardäck och vinterdäck med utsökta detaljer som uppfyller de säkerhetskrav som ställs. Du hittar ett stort urval av däck till veteranbilar online till ett fantastiskt pris.

Veteranbilsdäck i flera varianter till bra priser

Dack-guru.se har ett stort utbud av veteranbilsdäck. Här finns både radial- och diagonaldäck, däck med coola vita partier och helårsdäck samt många fler varianter i sortimentet. Du kommer garanterat att hitta ett däck som passar just din årsmodell. Det är inte bara utseendet som skiljer mellan däcken utan även insidan. Är du på jakt efter däck med slang, eller föredrar du slanglösa? Hos oss kommer du garanterat att hitta vad du söker. Vi har snabba leveranser och 30 dagars returrätt.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Riskfritt köp:

  • 2 års garanti
  • 30-dagars returrätt