Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus

Racerdäck

Här hittar du racerdäck för alla plånböcker

Racerdäck

Välj rätt racerdäck och känn hur det går undan. När du väljer ut ett däck åt din bil så är det viktigt det passar både bilens storlek och hastighet, som bilen är tänkt att köra i. Ute på marknaden finns ett jätte stort utbud av däck från olika märken. När du väljer bland märken får du även upp olika däck av samma märken varierade prisklasser. Continental och Michelin är två av de som erbjuder däck i olika varianter för olika bilar. Det finns däck för alla plånböcker och smaker som kommer göra bilturen mycket trevligare. Ta tillfället i akt och Köp online för att ta del av låga priser och ett stort utbud samt för att snabbt få ditt däck hemlevererat. Du kan bläddra bland 100 olika märken och 25 000 olika profiler för att hitta just det du söker.

Välj rätt racerdäck och känn en stor skillnad

Att välja rätt däck är viktigare än vad man tror. När din bil eller cykel har rätt däck som är anpassat just för dess typ så kommer du känna stor skillnad. Åkturen blir inte bara mer bekväm för dig som förare, utan även säkrare för gående. Du måste lägga ett stort fokus på däck för att de ska kunna vara förberedda för oväntade händelser. Välj och vraka bland olika däck hos Dack-guru.se som även säljer cykeldäck med snabb och fri frakt. Du har även som kund 30 dagars returrätt.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Jätteurval och toppkvalitet:

  • mer än 100 däckfabrikat och
  • mer än 35.000 däcktyper.
  • Vi levererar endast däck av 1A-kvalitet.