Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus

Punkteringsfritt däck

Punkteringsfritt däck tar dig ända fram till slutdestinationen

Punkteringsfritt däck kallas även run-flat däck och är designade så att däcken inte ska vrängas av fälgen om det råkar ut för en punktering. Sidoväggarna är rejält förstärkta för att inte sjunka in om det uppstår ett hål och även om däcket är trasigt så går det att köra med det. De flesta däcktillverkare avråder från att köra över 80 km/h med ett punkterat däck av den här typen och de bör heller inte användas över en sträcka längre än 240 km. Även om däcket har sina begränsningar kan man alltså ta sig hem eller till en verkstad som erbjuder däckservice. Detta betyder att man slipper stanna på vägen och krångla med reservhjulet och det är en stor fördel. Hos dackguru.se finns billiga produkter som räddar dagen.

Skaffa punkteringsfritt däck och lämna domkraften hemma

Dack-guru.se har inte bara punkteringsfria däck i sitt breda sortiment. Här hittar du massor av olika däcksorter bland de 100 märkena och det finns 25000 däckprofiler att välja mellan. Vare sig du behöver stabila allround däck till din SUV eller smidiga sommardäck till din BMW finns de här. Köp nya däck redan idag och få dem snabbt levererade med fri frakt. Våra låga priser gör att du kan unna dig att köra med kvalitetsdäck på ditt fordon under årets alla dagar.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.