Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus

Kompletta hjul för alla bilar och behov

Kompletta hjul

Hos oss på dack-guru.se kan du hitta kompletta hjul, ur ett enormt stort utbud, till mycket bra och förmånliga priser. Vi har fabrikat och modeller från alla de vanligaste tillverkarna, som exempelvis Michelin och Hankook. Vi erbjuder kvalitetsprodukter till bra priser. Köp av kompletta däck rekommenderas, då det kan vara svårt att matcha nya däck med de gamla fälgarna. Vi på dack-guru.se erbjuder såväl vinterdäck som sommardäck online, på fälg. I det kompletta däcket ingår både fälgen, samt sommar- alternativt vinterdäcket. Det finns även möjlighet att köpa kompletta helårsdäck till vissa bilmodeller. Hos oss på dack-guru.se har du friheten att välja om du vill ha stålfälgar eller aluminiumfälgar till dina däck. Frakten av dina däck är kostnadsfri och mycket snabb. Vi erbjuder också en generös 30 dagars ångerrätt.

Kompletta hjul med fri frakt till bra pris

Dack-guru.se säljer kompletta hjul till just din bil. Vi kan erbjuda dig däck från kvalitetsmärken, såsom Hankook och över 100 andra märken, till mycket låga priser. Vi samarbetar med flera verkstäder runt om i Sverige och har över 300 partners som kan hjälpa dig att montera dina nya däck på din bil. Du har aldrig långt till hjälp! Vi erbjuder dig 30 dagars ångerrätt, och vi vill alltid att du som kund ska vara nöjd med din beställning. Vi har mycket snabb leverans, och fri frakt!