Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus

Motorcykeldäck: Tourensport Diagonal

Dags för nya mcdäck? Köp dina Tourensport Diagonal hos oss

I vårt stora sortiment online hittar du många olika typer av däck. Vi kan erbjuda både sommar- och vinterdäck till bilen, skotern, din offroad, 4x4 eller till motorcykeln. Om du är på jakt efter Tourensport Diagonal motorcykeldäck har du kommit rätt. Vi erbjuder både diagonal- och radialdäck. Det som skiljer dessa två däck åt är att diagonaldäcket har en enklare struktur och kordlagren är placerade i ett diagonalt sicksackmönster, i jämförelse med Tourensport radialdäck vars spår löper i motsatt rullriktning. Diagonaldäck är mycket effektivt för dig som ofta kör på ojämn terräng, då de ger en säker sidostabilitet. Du är i trygga händer när du köper däck hos oss. Vi säljer endast däck av högsta kvalitet från välkända tillverkare. Vid köp får du både fraktfri och snabb leverans.

Tourensport Diagonal däck av högsta kvalitet på dack-guru.se

Hos oss på dack-guru.se hittar du garanterat de däck som du är på jakt efter, oavsett om det är däck till offroad fordon, mopeden eller din mc. Vi har ett stort sortiment med över 100 välkända varumärken. Du får alltid gratis frakt och 30 dagars öppet köp. Du kan välja att få dina däck levererade till valfri adress eller till en av våra servicepartners som kan hjälpa dig med montering av dina nya däck. Vi samarbetar med verkstäder över hela landet.