Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus

Motorcykeldäck

Är det dags att investera i nya motorcykeldäck ?

De flesta MC-förare känner till att valet av däck är väldigt viktigt. Däcken är avgörande för säkerheten samtidigt som de påverkar hur behaglig turen blir. Varje motorcyklist måste naturligtvis välja MC-däck för att tillfredsställa sina körvanor, men det är flera faktorer som spelar roll. Det som är avgörande många gånger i val av MC-däck är greppet. Ett bra grepp innebär dock många gånger en kortare livslängd eftersom det sliter ner mönstret fortare.

Dack-guru.se erbjuder motorcykeldäck från marknadens alla stora tillverkare, som till exempel Dunlop och Bridgestone, till ett förmånligt pris. Hos oss på dack-guru.se hittar du billiga mc-däck från flera kända tillverkare. Om du köper mc-däck av hög kvalité kan du vara säker att du alltid har mc-däck som håller och som är säkra att köra med.

När du ska välja mc-däck bör du tänka på till vad du ska använda din motorcykel främst. Asfalt, racing, off road eller Enduro kräver alla mc-däck med enastående karaktärsdrag och vi på Dack-guru.se erbjuder alla varianter. Vi har ett stort utbud av motorcykeldäck. Hos oss har du möjligheten att hitta det däck som passar just dig och dina behov. Flera av de större tillverkarna framställer sina däck i laboratorium och sedan på olika racingbanor. Nya gummiblandningar och mönster testas kontinuerligt för att hitta den perfekta konstruktionen. Det tyska märket Continental är mest känt för sina däck för personbilar och lastbilar, men har de senaste åren alltmer växt i tvåhjulingsbranschen. De är en av världens största tillverkare av däck. De har ett otroligt brett sortiment av mc-däck, med ganska hög sannolikhet det bredaste på marknaden idag. En annan tillverkare är Michelin som för närvarande är världens största däcktillverkare. En av orsakerna bakom framgången för Michelins mc-däck är deras enorma satsning inom racing.

Köp dina Motorcykeldäck hos oss redan idag

Hos dack-guru.se hittar du upp till 25 000 däckprofiler från över 100 olika tillverkare. Köp dina mc-däck till rimliga priser hos oss och vi bjuder dig på fraktkostnaden. Vi samarbetar med många olika firmor vilka kan hjälpa dig med monteringen av dina nya däck.