Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus

lantbruksdäck

Lantbruksdäck - logistikrabatt för dig som beställer fler än 10 däck

Lantbruksdäck

Här på dack-guru.se hittar du lantbruksdäck för både storskaligt lantbruk och mindre gård. Vi har en lång rad välkända märken i vårt utbud som både Nokian och Continental, allt för att du ska hitta det som du söker. Om du vill köpa fler än 10 stycken däck kan du höra av dig till oss för att få logistikrabatt och på så vis få än mer billiga däck än vi redan erbjuder idag! Hitta det däcket som passar din användning bäst, oavsett om du kör på mycket blandade underlag eller främst i terräng har vi däcket för dig. Köp här sådant som högbelastningsdäck till tunga jordbruksmaskiner, tryckfördelande flotation-däck eller klassiska universaldäck. Vi har självklart både helårsdäck och sommardäck i vårt stora utbud.

Lantbruksdäck med fri frakt och 30 dagars öppet köp

Hos oss på dack-guru.se sätter vi självklart kunden i fokus. Oavsett om du söker däck från Firestone, Vredestein eller Petlas vill vi att du ska bli nöjd med dina lantbruksdäck och erbjuder därför 30 dagars öppet köp. Utöver detta har vi flera bekväma betalningsalternativ och samtliga däckpriser på vår hemsida är inklusive moms och fraktkostnader. Det här för att du lättare ska se vad slutpriset faktiskt blir. Tänk på att vi enbart levererar däcket, om bilden visar en fälg är detta endast i illustrativt syfte.

Specialdäck i världsklass

Industri-, special- och släpdäckHos oss hittar du alla specialdäck, från gaffeltruckdäck och släpdäck till däck för byggmaskiner och släpvagnar.

Logistikrabatt

Om ni behöver en större mängd industri-, special- och släpdäck (mer än 10 stk.), vänligen skicka en mail direkt till: Logistikrabatt

Riskfritt köp:

  • 2 års garanti
  • 30-dagars returrätt