Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus
Sök Däck
Bredd
Höjd
Diameter
Reifen Finden
Läs av värdena på det aktuella däcket 

Märke:
Modell:
årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:

Superenkelt att beställa
Icons-a
Välj storlek
Icons-b
Välj däck
Icons-c
Beställ

Nordiska vinterdäck fungerar bra i kyla och snö

Det finns tre typer av vinterdäck på den svenska marknaden. De traditionella dubbade, nordiska dubbfria vinterdäck och dubbfria som passar för europeiskt vinterväglag. Det finns ingen tydlig märkning som skiljer de europeiska från de nordiska men skillnaden är mycket större än man kan tro. Nordiska vinterdäck fungerar mycket bättre på is och snö medan de europeiska är tillverkade för torra och snöfattiga vintrar. Om du bor där du kan räkna med nederbörd i form av snö och frostkalla nätter bör du därför satsa på däck avsedda för nordiskt klimat till din Volvo. Hos dackguru.se finns billiga däck med de egenskaper som behövs när kylan slår till på allvar. Köp dem redan idag så att du kan köra säkert i vinter.

Håll dig på vägen med nordiska Vinterdäck

Dack-guru.se har låga priser och snabb leverans. Du hittar enkelt dubbdäck till både saab, volvo och andra bilar i vårt stora utbud av däck. Vi har över 100 märken och 25000 däckprofiler i sortimentet att välja bland. Dessutom har vi 30 dagars ångerrätt om du råkat välja fel dimension vid beställning eller mot förmodan skulle ångra ditt köp. Priserna inkluderar moms och vi godtar ett flertal olika betalningssätt. Beställ redan idag och få dina produkter snabbt så att du kan börja använda dem.

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.